Per a la nostra dada favorita
Abeto de brownie navideño con cobertura de chocolate
INGREDIENTS:
- 225 g de xocolata negra +200 g per a la cobertura
- 200 g de mantega
- 4 ous
- 125 g de sucre
- 60 g de sucre moreno
- 50 g de farina
- 1 cullaradeta de extract de vainilla
- una mica de sal
PER A LA COBERTURA:
- 200 ml de nata per a montar
TEMPS D ELAVORACIÓ:
25 Minuts
TEMPS DE COCCIÓ:
30 minuts
RACIONS:
de 12-14 personas
ELAVORACIÓ:
- Precalentem el forn a 180 graus
- posem la mantega i la xocolata al micrones per fondre
- batim els ous amb la vainilla fins que agafi volum, afegim els dos tipus de sucre i batem 2 minuts per que es barregi be
- afegim la xocolata i la mantega a la farina tamitsada i barrejem be
- pasem la barreja aun motlle amb forma de abet y ho possem al forn uns 25-30 minuts. deixem refredar i desmotllem
PER A LA COBERTURA:
- Posem la nata al foc i abans de que comenci a bullir la retirem. afegim la xocolata i barregem fins que s´hagi fos
- cobrir l´avet amb la crema de xocolata
Comentarios
Publicar un comentario