passtissos

JA QUE ENS AGRADA TANT LA XOCOLATA , LA GAUDIREM AMB DOS PASTISSOS DE DOS TIPUS DE XOCOLATA DIFERENT 

PRIMERA RECEPTA:

Layer cake de chocolate negro 70%

INGREDIENTS:
  • 2 iogurts natural nestle 
  • 2mides del got del iogurt de llet condensada LA LECHERA 
  • 2 mides del got de iogurt de oli de girasol
  • 6 mides del got de iogurt de farina 
  • 6 ous Mitjans 
  • 32 grams de llevat en pols (2 sobres)
PER EL REBLERT:
  • 3 tauletes de xocolata negre 70% +100 gramsper a la conertura 
  • 375 ml de nata per a montar +100 ml per a la cobertura 
TEMPS D´ELAVORACIÓ:
40 minuts 

TEMPS DE COCCIÓ:
40 minuts

RACIONS:
de 18-20 persones 

ELAVORACIÓ:
  1. Precalentem el forn a 180 graus 
  2. en un bol posem el iogurt i amb el mateix got afegim la llet condensada i l´oli de girasol. batim fins que quedi tot ben integrat 
  3. agreguem els ous i barrejem 
  4. afegim les sis mides de farina i el llevat tamisats.barrejem amb barilles fins que quedi una massa fina i sense grumolls 
  5. repartim la massa en dos motlles de 20 cm engrasats i amb una mica de farina 
  6. enfornar uns 35-40 minuts
  7. retirem del forn , deixar refredar uns minuts.
  8. una vgada freds, tallem la montanya superior que es forma i dividim cadascun en dos meitats 
PER AL REBLERT:
  1. escalfem la nata,retirem del foc cuan estigui apunt de bullir, afegim la xocolata trossejada i removem fins que s´hagi disslot. deixar refredar completament 
  2. montar lleugerament amb varetes el reblert de xocolata i possar en una maniga pastissera 
  3. cubrim la primera capa del pa de passic amb la crema de xocolata,possem la segona capa ,tornem a cubrir i aixi fins a cobrir-les totes.passem una espátula al voltant del passtis per allisar el remblert
  4. escalfem la nata de la cobertura i retirem del fog cuan arribi la ebullisió.Afegim la xocolata trossejada i ho removem fins a fondreo 
  5. possem la xocolata al passtis deixant caure per els costats.
Resultado de imagen de tarta layernestle










SEGONA RECEPTA:
Tarta mousse de chocolate negro
INGREDIENTS:
  1. 170 grams de xocolata negre 70%
  2. 80 grams de mantega 
  3. 150 grams de galetes 
  4. 400 ml de nata per a montar 
  5. 2 fulles de gelatina 
  6. 75 grams de sucre 
TEMPS D´ELAVORACIÓ:
20minuts 

TEMPS DE COCCIÓ:
0 minuts 

RACIONS:
de 12-18 persones 

ELAVORACIÓ:
  1. Forrem la base de un motlle desmoldable de 18-20 cm amb paper de forn. engrasem amb una mica de mantega a les parets i posar el paper de forn a la base i al voltant del motlle 
  2. fonem la mantega al micrones i la barregem amb les galetes triturades 
  3. repartim la barrega per la base del motlle i apretem amb una Cullera per que quedi ben premsat. ho guardem a la nevera 
  4. possem un cassó a escalfar a foc suau,100 ml de nata, el sucre i la xocolata picat. anem removem fins que es fondeixi 
  5. posem les fulles de gelatina en un bol amb aigua freda uns 10 minuts .les escurrim be i les afegim a la xocolata, barregem be fins que es disolveixin 
  6.  deixem refredar i de mentres montem 300 ml de nata.L´afegim a la barreja anterior poc a poc, amb moviments suaus
  7. batem la mousse en el motlle i refrigerem un minim de 6 hores, fins que hagafi consistencia 


Resultado de imagen de tarta mousse chocolate negro nestle

Comentarios