JA QUE ENS AGRADA TANT LA XOCOLATA , LA GAUDIREM AMB DOS PASTISSOS DE DOS TIPUS DE XOCOLATA DIFERENT
PRIMERA RECEPTA:
Layer cake de chocolate negro 70%
INGREDIENTS:
INGREDIENTS:
PRIMERA RECEPTA:
Layer cake de chocolate negro 70%
INGREDIENTS:
- 2 iogurts natural nestle
- 2mides del got del iogurt de llet condensada LA LECHERA
- 2 mides del got de iogurt de oli de girasol
- 6 mides del got de iogurt de farina
- 6 ous Mitjans
- 32 grams de llevat en pols (2 sobres)
PER EL REBLERT:
- 3 tauletes de xocolata negre 70% +100 gramsper a la conertura
- 375 ml de nata per a montar +100 ml per a la cobertura
TEMPS D´ELAVORACIÓ:
40 minuts
TEMPS DE COCCIÓ:
40 minuts
RACIONS:
de 18-20 persones
ELAVORACIÓ:
- Precalentem el forn a 180 graus
- en un bol posem el iogurt i amb el mateix got afegim la llet condensada i l´oli de girasol. batim fins que quedi tot ben integrat
- agreguem els ous i barrejem
- afegim les sis mides de farina i el llevat tamisats.barrejem amb barilles fins que quedi una massa fina i sense grumolls
- repartim la massa en dos motlles de 20 cm engrasats i amb una mica de farina
- enfornar uns 35-40 minuts
- retirem del forn , deixar refredar uns minuts.
- una vgada freds, tallem la montanya superior que es forma i dividim cadascun en dos meitats
PER AL REBLERT:
- escalfem la nata,retirem del foc cuan estigui apunt de bullir, afegim la xocolata trossejada i removem fins que s´hagi disslot. deixar refredar completament
- montar lleugerament amb varetes el reblert de xocolata i possar en una maniga pastissera
- cubrim la primera capa del pa de passic amb la crema de xocolata,possem la segona capa ,tornem a cubrir i aixi fins a cobrir-les totes.passem una espátula al voltant del passtis per allisar el remblert
- escalfem la nata de la cobertura i retirem del fog cuan arribi la ebullisió.Afegim la xocolata trossejada i ho removem fins a fondreo
- possem la xocolata al passtis deixant caure per els costats.
SEGONA RECEPTA:
INGREDIENTS:
- 170 grams de xocolata negre 70%
- 80 grams de mantega
- 150 grams de galetes
- 400 ml de nata per a montar
- 2 fulles de gelatina
- 75 grams de sucre
TEMPS D´ELAVORACIÓ:
20minuts
TEMPS DE COCCIÓ:
0 minuts
RACIONS:
de 12-18 persones
ELAVORACIÓ:
- Forrem la base de un motlle desmoldable de 18-20 cm amb paper de forn. engrasem amb una mica de mantega a les parets i posar el paper de forn a la base i al voltant del motlle
- fonem la mantega al micrones i la barregem amb les galetes triturades
- repartim la barrega per la base del motlle i apretem amb una Cullera per que quedi ben premsat. ho guardem a la nevera
- possem un cassó a escalfar a foc suau,100 ml de nata, el sucre i la xocolata picat. anem removem fins que es fondeixi
- posem les fulles de gelatina en un bol amb aigua freda uns 10 minuts .les escurrim be i les afegim a la xocolata, barregem be fins que es disolveixin
- deixem refredar i de mentres montem 300 ml de nata.L´afegim a la barreja anterior poc a poc, amb moviments suaus
- batem la mousse en el motlle i refrigerem un minim de 6 hores, fins que hagafi consistencia
Comentarios
Publicar un comentario