Els cupcakes son la nostre versio 'mini' dels nostres pàstissos preferits , que van acompanyats amb un delicios frosting com a decoracio final .
Aqui et deixem 2 receptes de cupcakes deliciosos i facils de preparar .
Cupcakes amb fruits secs.
INGREDIENTS:
- 130 g de xocolata nestle postres blanc en trosos
- 100 g de mantega a temperatura habient
- 100 g de sucre
- 150 g d´harina
- 50 g de nesquik
- 1 cullerada de llevat
- 140 ml de llet
- 1 cullaradeta de extracte de vainilla
- 30 g de fruits secs ( avellanes, Nous …)
- 100 g de sucre glas
SI VOLEM FER EL FROSTING:
- 70 g de mantega a temperatura ambiet
- 200 g de formatge en crema
- colorant liquid
TEMPS D´ELAVORACIO:
45 minuts
TEMPS DE COCCIO:
30 minuts
RACIONS:
De 12-14 persones
- Recomenem preparar primer el frosting de formatge , ja que a de estar de 30-40 minuts a la nevera per que agafi una consistencia deseable.
- Batre en un bol la mantega i el sucre . per aconseguir una barreja perfecta es pot polveritzar el sucre
- A continacio afegim els ous un a un , batent fins que s´incorporen a la barreja .
- Es dissol el extracte de vainila a la llet i s´aboca a la massa
- Es tamisa la farina juntament amb el cacau i el llevat i es remou suaument
- Afegim els trossos de xocolata blanca i per ultim els fruits secs en trossos , removent be amb una pala perque es distribuyen be .
- s´omplen les capsules una mica mes de la meitat i les osem al forn uns 25 minut
PER A LA PREPARACIO DEL FROSTING:
- en un bol es coloca la mantega i el sucre glas i es bateixen amb una batedora de varetes
- a continuacio incorporem el formatge i el batim uns segons mes sense estovar la crema
- s´añadeix unes gotes de colorant al gust (en aquest cas Vermell) i es reserva a la nevera
*Alhora de cubrir els cupcakes ens ajudem amb una maniga pastissera i es poden espolborejar per sobre adorns de colors*
Cupcakes de triple chocolate
INGREDIENTS:
INGREDIENTS:
- 75 g de xocolata negra NESTLE postres
- 12 pastilles de xocolata blanc NESTLE postres
- 120 g de mantega
- 3 ous Mitjans
- 150 g de farina
- 1 pessic de sal
- 1 cullaradeta de llevat en pols
PER AL FROSTING :
- 170 g de xocolata negra 70% NESTLE postres ( 1 tableta )
- 200 ml de nata liquida per montar
PER A LA DECORACIÓ:
- Xocolata nestle extrafi.
TEMPS D´ELAVORACIÓ:
30 minuts
TEMPS DE COCCIÓ:
20 minuts
RACIONS:
De 12-14 persones
ELAVORACIÓ:
- Pre calentem el forn a 170 graus . En un bol barregem farina , sal i llevat i la tamitzem
- fondre el xocolata i la mantega al microones.afegir els ous un a un i el sucre i batre fins a conseguir una barreja homogenea
- Afegim dos vegades la barreja de farina i batre fins que quedi ben incorporada
- disposem les capsules en la safata de coure i omplir fins 1/3 part. psem al centre el tros de xocolata blanca i enfonsar una mica en la massa
- coure entre 18-20 minuts
- retirem del forn i deixem 5 minuts a la safata . despres passarles a una reixeta i deixar refredar totalment.
PER A LA PREPARACIÓ DEL FROSTING:
- Possar la nata en un cas i possar-lo a escalfar.Just cuan estigui bullint , retirem del foc i afegim la xocolata trossejada.remenar fins que quedi ben dissolt. Deixar temperar i portar a la nevera fins que es solidifiqui.
- treure de la nevera i deixar a temperatura ambient fins que consegueixi una consistencia de crema forta
- introduir en una maniga passtisera i cubrir els cupcakes.
Comentarios
Publicar un comentario