cupcakes de xocolata.



Els cupcakes son la nostre versio 'mini' dels nostres pàstissos preferits , que van acompanyats amb un delicios frosting com a decoracio final .

Aqui et deixem  2 receptes de cupcakes deliciosos i facils de preparar .
Cupcakes amb fruits secs.
INGREDIENTS:
  • 130 g de xocolata nestle postres blanc en trosos
  • 100 g de mantega a temperatura habient 
  • 100 g de sucre 
  • 150 g d´harina 
  • 50 g de nesquik
  • 1 cullerada de llevat 
  • 140 ml de llet 
  • 1 cullaradeta de extracte de vainilla 
  • 30 g  de fruits secs ( avellanes, Nous …)
  • 100 g de sucre glas          
SI VOLEM FER EL FROSTING:
  • 70 g de mantega a temperatura ambiet 
  • 200 g de formatge en crema 
  • colorant liquid
TEMPS D´ELAVORACIO:
45 minuts 

TEMPS DE COCCIO:
30 minuts 

RACIONS: 
De 12-14 persones 





ELAVORACIO:
  1. Recomenem preparar primer el frosting de formatge  , ja que a de estar de 30-40 minuts a la nevera per que agafi una consistencia deseable.
  2. Batre en un bol la mantega i el sucre . per aconseguir una barreja perfecta es pot polveritzar el sucre 
  3. A continacio afegim els ous un a un , batent fins que s´incorporen a la barreja .
  4. Es dissol el extracte de vainila a la llet i s´aboca a la massa
  5. Es tamisa la farina juntament amb el cacau i el llevat i es remou suaument 
  6. Afegim els trossos de xocolata blanca i per ultim els fruits secs en trossos , removent be amb una pala perque es distribuyen be .
  7. s´omplen les capsules una mica mes de la meitat  i les osem al forn uns 25 minut

PER A LA PREPARACIO DEL FROSTING:
  1. en un bol es coloca la mantega i el sucre glas i es bateixen amb una batedora de varetes 
  2. a continuacio incorporem el formatge i el batim uns segons mes sense estovar la crema 
  3. s´añadeix unes gotes de colorant al gust (en aquest cas Vermell) i es reserva a la nevera 
*Alhora de cubrir els cupcakes ens ajudem amb una maniga pastissera i es poden espolborejar per sobre adorns de colors*




Resultado de imagen de cupcakes con frutos secos




Cupcakes de triple chocolate
INGREDIENTS:
  • 75  g de xocolata negra NESTLE postres
  • 12  pastilles de xocolata blanc NESTLE postres 
  • 120 g de mantega 
  • 3 ous Mitjans 
  • 150 g de farina 
  • 1 pessic de sal 
  • 1 cullaradeta de llevat en pols 
PER AL FROSTING :
  • 170 g de xocolata negra 70% NESTLE postres ( 1 tableta )
  • 200 ml de nata liquida per montar 
PER A LA DECORACIÓ:
  • Xocolata nestle extrafi.
TEMPS D´ELAVORACIÓ:
30 minuts 

TEMPS DE COCCIÓ:
20 minuts 

RACIONS:
De 12-14 persones 

ELAVORACIÓ:
  1. Pre calentem el forn a 170 graus . En un bol barregem farina , sal i llevat i la tamitzem 
  2. fondre el xocolata i la mantega al microones.afegir els ous un a un i el sucre i batre fins a conseguir una barreja homogenea 
  3. Afegim dos vegades la barreja de farina i batre fins que quedi ben incorporada 
  4. disposem les capsules en la safata de coure i omplir fins 1/3 part. psem al centre el tros de xocolata blanca i enfonsar una mica en la massa 
  5. coure entre 18-20 minuts 
  6. retirem del forn i deixem 5 minuts a la safata . despres passarles a una reixeta i deixar refredar totalment.

PER A LA PREPARACIÓ DEL FROSTING:

  1. Possar la nata en un cas i possar-lo a escalfar.Just cuan estigui bullint , retirem del foc i afegim la xocolata trossejada.remenar fins que quedi ben dissolt. Deixar temperar i portar a la nevera fins que es solidifiqui.
  2. treure de la nevera i deixar a temperatura ambient fins que consegueixi una consistencia de crema forta 
  3. introduir en una maniga passtisera i cubrir els cupcakes.

Cupcakes de triple chocolate

















Comentarios